Jums reikės:
- Gyvenimo prieskonių
- Aliejinio degiklio
- Muskuso ir pačulės aliejaus
- Rožinių žvakių ir trupučio vyno
Ingredientai: 4 arbatiniai šaukšteliai aliejaus; 3 gvazdikėliai; maža cinamono žievelė; viena žalio kardamono ankštis; 3 dideli svogūnai; šaukštelis smulkintų kmynų, kalendros, imbiero, ilgosios ciberžolės ir druskos; ketvirtadalis šaukštelio maltų raudonųjų pipirų; 600 gramų mėsos, žuvies arba daržovių; 2 šaukšteliai smulkintų česnakų;
Gaminame: įpilkite aliejaus į prikaistuvį, įkaitinkite, suberkite gvazdikėlius ir kardamoną. Po dviejų minučių sudėkite pjaustytus svogūnus ir kaitinkite ant vidutinės liepsnos 5 minutes. Tada sudėkite visus likusius prieskonius ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite mėsą, žuvį ar daržoves, gerai išmaišykite ir apibarstykite prieskoniais, sudėkite česnakus. Įpilkite tiek vandens, kad būtų apsemti visi produktai. Jei verdate mėsą, prireiks pusantros valandos; žuvį ar daržoves virkite pusvalandį. Baigus virti, gaminį atšaldykite ir palikite šaldytuve, kol jo prireiks.
Metodas
Sukurkite jausmingą aplinką įlašindami keletą lašų eterinių aliejų į aliejaus degiklį, uždekite žvakes. Išvirkite ryžius ir pašildykite pagrindinį patiekalą. Jį maišydami, kartokite burtažodi:
“Aum mani padme hum”
Drauge su partneriu ragaukite vyno ir maisto. Neabejokite, jog po to jūs būsite harmonijoje vienas su kitu ir… pasiruošę viskam!